dilluns, 2 de novembre del 2009

Molt lluny d’aquí a l’altre banda del món...

Molt lluny d’aquí a l’altre banda del món és on viuen contents...els barrufets, les nimfes, fades, sirenes, nans, fullets i qualsevol dels personatges mítics que no sabíem on paraven.

Nova Zelanda és un lloc de conte, de somni de pel•lícula, tot ella és un plató perfectament muntat on tot està en harmonia, des del caient del riu, el color dels arbres i flors, els camins, als animals, les casetes, tot sembla posat expressament per ser vist. Jo que em dedico a fer maquetes per pessebres, estic veient el pessebre més gran i més perfecte que mai he vist.

El fet que totes les cases (per ara) siguin prefabricades, estil mobilhomes fa que sembli un plató de cine, i la veritat són molt maques i molt confortables!

A Nova Zelanda TOT és gran, és una combinació d’immenses planes i grans muntanyes, els arbres son mil•lenaris i per tant enormes, els rius semblen llacs i els llacs mars, les muntanyes son gegants i l’aire és net, transparent, és nota que no hi ha contaminació i això fa que des de qualsevol punt pla puguis veure el que hi ha quilometres i quilometres més lluny, és increïble!

Cal dir que un punt més que fa que hi visquin aquests personatges és el menjar, tot, absolutament tot diu “MENJEM”, des de les verdures i fruites, als entrecots, el peix, i el més important els dolços-bolleria-forn, a tot arreu hi ha muffins enormes de tots els gustos inimaginables, varietats de tot tipus de pastissos gegans, cookies de pel.licula decorades amb tot tipus de detall, pizzes, pans, i molt més, ara més que mai crec que és la terra dels hobbits!

Aviso que aquest pas tornarem amb 10kl extres! jejejeje
--------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------

4 comentaris:

  1. muffins, cookies, pastissos,....mmmmmmmmmm

    Amb la bondat que heu fet aquests mesos amb el menjar podeu engreixar-vos 10 kg!

    ResponElimina
  2. I jo que patia per si passabeu gana !!! un petó per tots dos i disfruteu tant com pugueu.

    ResponElimina
  3. rectificació

    passàveu
    (s'ha colat)

    ResponElimina
  4. :) Gana Gana no passem, demà li ensenyo els comentaris a la Meri (que ara està dormint...)

    ResponElimina