diumenge, 8 de novembre del 2009

Dia 3

Arranquem el dia des de Wanaka enmig d’un espectacle meravellós, la sortida del sol al costat del llac Wanaka (impressionant) i mig d’un paisatge únic rodejats d’ovelles i ànecs.






Avancem fins a Queenstown parada obligada per recollir provisions. Percebem que és una ciutat d’esquí similar Andorra, adaptada al turisme. Veiem el llac Wakatipu.






El trajecte fins a Te Anau és meravellós, grans planes on destaquen els pics glaçats i els que s’estan d’esglaçant en mig de tons verds, grocs, vermells i flors, moltes flors perquè la primavera està en radiant. A banda i banda de carretera camps verds plens de vaques amb els seus vedells, toros, cavalls, cérvols i ovelles amb els cabrits recent nascuts ja que el mes de setembre i octubre és època de cria a Nova Zelanda.







Arribem a Te Anau on per motius logístics (no ens acaba de convèncer el so de la transmissió de l’autocaravana i sembla ser que com pensàvem no acaba d’anar bé) fem canvi de vehicle. Ens donen una nova autocaravana que ara si runruneja com toca! el canvi i l’espera valen la pena!


Per la tarda, un cop instal.lats al Top 10 agafem un barco direcció Glowworm Caves (les expliquem en un post especial).



Fem nit al Top 10 a Te Anua, demà ens espera un gran dia a Milfourd Sound.



500km
--------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada