diumenge, 22 de novembre del 2009

Dia 17


Dia 18: Ens llevem amb pluja en terres volcàniques a Taupo. quan millora el dia anem a veure les cascades Huka.

Després i anem els cràters of the moon (6$nz per persona) que son un seguit de geisers, i anem al Honey Hive (entrada gratuïta) una mena de museu de la mel.



Després ens desplacem a Prawn Fishing una granja de gambes on pots pescar-les o intentar matar-les tirant-les pilotes de golf. Les gambes que pesques té les quedes i si vols té les cuinen ells. Comprem mig kilo de gambes (26$nz) per cuinar-les nosaltres (no les pesquem perquè plou) que francament, no valen res. Les fem amb una mena de mantega d'all tal i com ens expliquen a la botiga.




Ens passem pels Huka Jets i reservem hora les les 14h amb el pensament de que continuarà plovent i no podrem fer l’activitat. Si que la podem fer perquè en aquestes terres ara diluvia i ara fa sol, i canvia de cop el temps radicalment.
Els Hukafall Jets son una activitat que es fa als peus de les cascades Huka amb una mena de llanxa que fa salts acrobàtics impressionats i voltes de 360 graus. Paguem 99$nz per persona i l’activitat té una durada de 30 minuts. És molt xulo, però és exageradament car.



Ens desplacem fins a Rotorua, tenim la intenció de para per diferents lloc pel camí, però s’ha de pagar per veure qualsevol cosa.
A Rotorura fem nit al Top 10 i contractem per la nit l’activitat+sopar dels maori amb Mitai Maori Village (la veritat, molt per turistes i la visita de nit inclosa a Rainbow Springs per veure els Kiwi (que només surten de nit) que si que val la pena (preu de les dues activitats 116$nz per persona).

50 km



--------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada