dilluns, 23 de novembre del 2009

I love New Zealand




“Imagineu-vos caminant en immensos espais verds, rodejats d’ovelles i vaques, en unes platges paradisíaques on a la sorra només i pots trobar cloïsses i petxines, i el mar es transparent com si es tractes d’un vidre que t’ensenya el que hi ha darrera.

Imagineu-vos unes muntanyes blanques espesses, rodejades de boscos frondosos i ocells enormes que volen de branca a branca i que no us tenen por, cap por, perquè aquí la gent els respecta.

Imagineu-vos cascades cristal•lines, arbres centenaris i mil•lenaris, volcans actius.

Imagineu-vos una costa rocosa, una platja de dunes, foques, lleons marins i pingüins convivint amb persones i gaudint del seu medi natural. Un mar en calma, un oceà embogit, replet de peixos enormes i de mamífers, dofins i balenes.”

Després de gairebé un mes a Nova Zelanda, només puc dir que mi quedaria un mes més, i dos, i tres... aquestes dues illes ens han enamorat, sobre tot la sud, que desprèn una energia que per més que digui, no tinc paraules per descriure.

Si a tot això i afegim una gent francament amable, uns espais nets de fum, i que ens trobem en el segon país amb menys delinqüència del món...

Si us dic que les facilitats de viure en una casa son moltes (la dificultat està en trobar un pis!) per un preu aproximat de 120.000€ i que el menjar i els ingredients bàsics són francament bons.

que me’n dieu? venen ganes de venir-hi a viure no?

Nosaltres ens ho em pensat, però ara per ara l’única cosa que tenim clara és que el nostre lloc no és a Barcelona, però tant lluny com Nova Zelanda....jejejee

Si teniu la oportunitat i la capacitat d’estalviar i planificar el viatge amb temps (aquesta és la clau perquè sigui econòmic) FE-HO! No us ho perdeu la possibilitat de veure com podria ser la resta de món si el cuidéssim una mica més...

Nova Zelanda és francament l’altre món.... el món perdut.


--------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada