divendres, 6 de novembre del 2009

Dia 2

Avui ens em llevat a Greymouth, i ens hem dirigit fins a les glaceres, on prèviament havíem reservat amb Heli Service un vol pel sobre el Mt Cook i el glaciar Fox, (preu 240nz$ per persona). L’experiència impressionant, tal i com ha descrit el Pol en el post anterior, si viatgeu a Nova Zelanda, no us perdeu aquesta oportunitat.
A les glaceres em temptejat la possibilitat de fer alguna de les excursions dirigides fins a les coves, però hi havia boira, i ens han dit que els helicòpters no ens hi podien apropar, a peu si podia arribar, però era només per gent experimentada.


Sobre l’una del mig dia em pujar a l’auto i ens hem dirigit cap a Wanaka. Poc després d'inciar el trajecte ens trobem amb Gillespies beach, una platja màgica on tothom que hi passa i deixa el seu missatge, sigui escrit en una pedra o creant el seu propi monticle. Entre la sorra és molt senzill trobar-se amb opals de diferent mida (son com pedres de colors variats que brillen, sembla que tingui purpurina).





Evidentment fem el nostre propi monticle!






Avancem passant pel Mount Aspiring National Park, meravellós espectacle visual: boscos frondosos rodejats de llacs, les glaceres, i en tot el trajecte ocells i més ocells de tot tipus amb plomatges de colors diversos (trajecte llac Moreaki, llac Paringa).




Finalment remuntem i arribem a Wanaka on dormim en el Top 10.

300 Km aprox

Meritxell Font
--------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------

3 comentaris:

  1. Que guapos que esteu i que bonic que és tot... ila caseta que sembla confortable.
    petons

    ResponElimina
  2. Aquestes montanyetes de pedres són iguals que les que es fan a la platja de ses illetes a Formentera!

    ResponElimina
  3. Ara que este molt molt al sud... Comproveu si és llegenda ubrana o no que a l'hemisferi sud l'aigua gira en sentit contrari a les agulles del rellotge per l'aiguera...
    Un cop vist que amb helicòpter no cal portar fulles de coca ja que el mal d'alçada no afecta... No us puja la sang al cap de tant estar de per vall?
    :P

    ResponElimina