dijous, 19 de novembre del 2009

Dia 10-11

El primer dia ens plou i aprofitem per veure el poble, les foques, i comprar suvenirs.

L'endemà veiem balenes (amb avioneta) des de l’areport de Kaikoura (no recordo el nom de l’empresa 120$nz per persona) i dofins des de la barca amb l’empresa Encounter (70$nz per persona).

Un cop finalitzades les activitats per Kaikoura ens desplacem fins a Havelock on fem nit en un DOC. L’únic que puc dir és que varem passar UNA POR QUE TI CAGUES!

Al arribar al DOC ens va rebre un home desdentat que ens va indicar on es col.locaven les caravanes que necessitaven llum. Ens va donar un codi per poder accedir a la cuina i al menjador i ens va indicar que continuéssim per la carretera. El lloc semblava una selva, i estàvem sols com dos mussols entre ocells que no paraven de cridar. Quan vem veure les casetes que eren la cuina i lavabos) il.luminades amb una llum tètrica, jo ho vaig veure clar, ens volien acorralar tal qual com la pel.licula Texas, i d’un moment a l’altre sortiria l’home amb la mascara i la serra elèctrica. Conclusió, ens vam atrinxera dins de l’auto ven tancats i al matí sense ni sortir a pixar ni esmorzar, talment com quan va sortir el sol, vam fer un mutis per la banda i vam posar l’auto a 100km per fugir el més ràpid possible d’aquell lloc.

174km
--------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada